2013-01-18 19:27:12
Φωτογραφία για Η Ερατώ Μπερλέμη είναι μια... άνεργη βασίλισσα - Δείτε το βίντεο
Άνεργη είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, σύμφωνα με δήλωση της ίδιας στο δελτίο ειδήσεων του Super B και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πομώνη.

Η Ερατώ Μπερλέμη είναι 25 χρονών, σπουδάζει γυμναστική ακαδημία, κατάγεται από την Ακράτα και αγαπάει πολύ τα παιδιά. Μάλιστα έχει επιλέξει ειδική κατεύθυνση και αγωγή που αφορά στην θεραπευτική ιππασία για παιδιά. Ωστόσο, παραμένει άνεργη, όπως και πολλοί άλλοι νέοι.

Η Ερατώ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου μπροστά στις κάμερες. Μάλιστα κάθισε στην θέση του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, Γιάννη Πομώνη αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καθόλου τρακ.

Τις προηγούμενες μέρες η Βασίλισσα, συνοδευόμενη και από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χαράλαμπο Καρκούλια, συνάντησε, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους καλλιτέχνες, δημιουργούς και κατασκευαστές των αρμάτων.

Εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ιδέα και την κατασκευή του εξαιρετικού άνθινου άρματος της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 (ιδέα, σχεδιασμός, κατασκευή: Νίκος Λιβάνης), που θα την υποδεχτεί και πάνω στο οποίο θα κάνει την εμφάνισή της στις παρελάσεις.

Αύριο είναι η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 και η Ερατώ δήλωσε ενθουσιασμένη ούσα καρναβαλίστρια πολλά χρόνια. Μάλιστα για πρώτη φορά η βασίλισσα κάνει την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης.

Δείτε το βίντεο του Pelop:
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ