2013-01-18 14:38:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Καλείται να πληρώσει 1.000 ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ!
Τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων στα Βραχνέικα, το Μιντιλόγλι, τα Δεμένικα και την Οβρυά προκάλεσαν οι τελευταίοι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΠ.

Όπως καταγγέλλουν οι λογαριασμοί ήρθαν πολύ … φουσκωμένοι – σε κάποιες περιπτώσεις έφθασαν εξωφρενικά ποσά που ξεπερνούν τα 1000 ευρώ – χωρίς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν να έχει γίνει μέτρηση στα ρολόγια τους και χωρίς κανείς από τη δημοτική επιχείρηση να τους έχει δώσει μια λογική εξήγηση.

Συμπολίτισσα η οποία κατήγγειλε το γεγονός στο contraseolous.blogspot.com υποστήριξε ότι δεν έχει εμφανιστεί στο σπίτι της υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ εδώ και ένα χρόνο επειδή από την υπηρεσία της είπαν ότι δεν είχαν κάποιον να στείλουν. Η ίδια καλείται τώρα να πληρώσει 1000 ευρώ για λογαριασμούς νερού και μάλιστα εμφανίστηκε στο σπίτι της συνεργείο για να προχωρήσει σε διακοπή της παροχής.

Όπως υποστηρίζει με βάση και το λογαριασμό που έχει στα χέρια της δεν έχει μετρηθεί η κατανάλωση του νερού αλλά έχει αναγραφεί κατά προσέγγιση η αξία του.


Κάτοικοι από τις προαναφερόμενες περιοχές εκεί που στο παρελθόν καλούνταν να πληρώσουν περίπου 50 με 60 ευρώ για τους λογαριασμούς, πλέον η «λυπητερή» σε κάποιους έχει φθάσει στα 90 ή ακόμη και στα 130 ευρώ!

Οι ίδιοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού που προήλθαν οι μεγάλες αυτές διαφορές αφού δεν δικαιολογούνται από αύξηση στην κατανάλωση του νερού. Κάποιοι από τους καταναλωτές ζήτησαν εξηγήσεις από τη ΔΕΥΑΠ χωρίς όμως να βγάλουν άκρη αφού η απάντηση των υπευθύνων της Επιχείρησης ήταν ότι δεν έγινε κάποιο λάθος και ως εκ τούτου θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά.

Την ίδια ώρα οι καταγγελίες συνεχίζονται. Σε email του, συμπολίτης που κατοικεί στην περιοχή του γηπέδου της Παναχαϊκής, υποστηρίζει τα παρακάτω:

"Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και στην περιοχή της Παναχαϊκής. Στην πολυκατοικία μου συγκεκριμένα, όλοι οι λογαριασμοί ήταν φουσκωμένοι κατά 100%

Προσωπικά, κατοικώ σε δυάρι και πάντα πλήρωνα 27 ευρώ λογαριασμό το περισσότερο. Ο τελευταίος λογαριασμός που ήρθε είναι 51 ευρώ!!!

Θα το πλήρωνα, αλλά τώρα που διαπίστωσα πως είναι γενικό το φαινόμενο, δεν πρόκειται."

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ