2013-01-18 14:27:02
Φωτογραφία για Διαμέρισμα με ασπρόμαυρη διακόσμηση
Ένα μικρό ασπρόμαυρο σπίτι θα δούμε σήμερα, που ανήκει στην Σκανδιναβή Blogger Nina Holst. Προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, δίνει σίγουρα έμπνευση για να δημιουργηθούν εξίσου όμορφοι και διακριτικοί χώροι, ενώ αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά που το στυλ δεν επηρεάζεται από τα τετραγωνικά ενός χώρου. Με χρωματική παλέτα που κινείται αυστηρά σε λευκό και μαύρο, η Nina Holst προτίμησε το παιχνίδι με τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο κάθε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματός της.

Έτσι ξεκινώντας από το καθιστικό, διακρίνουμε έναν καναπέ στο γκρι του πάγου που πλαισιώνεται από ασπρόμαυρα έργα τέχνης, ενώ τα διακοσμητικά μαξιλάρια παίζουν με τα φανταχτερά, θα λέγαμε, υλικά όπως οι πούλιες σε ένα από αυτά. Οι πίνακες τοποθετημένοι με ιδιαίτερο τρόπο και στυλ, προσφέρουν κάτι παραπάνω από ό,τι αν ήταν απλά και συμμετρικά τοποθετημένοι στους τοίχους. Μία τέτοιου είδους τοποθέτηση, σαν αυτή που βλέπουμε πάνω στο ράφι που συμπληρώνεται από τις κρεμαστές με σπάγκο κορνίζες, σημειώστε πως μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε αδιάφορης αξίας έργα, ακόμη και εκτυπώσεις από εικόνες που είδαμε και μας άρεσαν.


Στην τραπεζαρία ένα απλό ξύλινο λευκό τραπέζι, συμπληρώνεται από επίσης λευκές design καρέκλες, ενώ και τα διακοσμητικά που επιλέχθηκαν δεν ξεφεύγουν από το άσπρο και το μαύρο. Συνδυασμός που συνεχίζεται και στην κουζίνα με το χαλί και τις πετσέτες να το επισφραγίζουν όσο και στο γραφείο όπου ο μαύρος τοίχος δημιουργεί το τέλειο contrast με το λευκό γραφείο. Η ιδέα με τις κρεμάστρες στον τοίχο ως στήριξη για τα περιοδικά είναι απλά μοναδική! Στο υπνοδωμάτιο τέλος, η επανάληψη μας δίνει την αίσθηση της ενιαίας διακόσμησης του σπιτιού. Το στυλ κι εδώ μοναδικό, με τον μαύρο τοίχο να δίνει περίσσια θεατρικότητα στον χώρο. Πρόκειται σίγουρα για ένα διαμέρισμα που μας δίνει μαθήματα στυλ!

  

http://www.homeguide.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ