2013-01-18 13:34:06
Φωτογραφία για «Καμπανάκι» του Μαρινάκη
Πυρ και μανία εξαιτίας της (προβληματικής) εικόνας που παρουσιάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα χθες ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου ανέλαβε δράση και μετέβη αιφνιδιαστικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αφού παρακολούθησε την προπόνηση, είχε τετ α τετ με ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου, ενώ τους ζήτησε τα λεγόμενά του να μείνουν στα... αποδυτήρια. Παρόλο που μέχρι αργά χθες δεν είχε διαρρεύσει κάτι, είναι προφανές ότι ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» τους ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί από εδώ και στο εξής εμφανίσεις ανάλογες με αυτήν που πραγματοποίησαν απέναντι στην Καβάλα. Εξάλλου, καλύτερος κριτής σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ο κόσμος, που με τις αποδοκιμασίες του δείχνει ότι ζητά οι νίκες να συνοδεύονται κι από θέαμα. Οσον αφορά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν τίθεται για την ώρα θέμα αποχώρησής του.


Από κει και πέρα, τελειωμό δεν έχει το σίριαλ των ανανεώσεων συμβολαίων. Το ραντεβού των διοικούντων με την πλευρά του Βασίλη Τοροσίδη δεν έγινε ούτε χθες, λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή. Η καθοριστική συνάντηση ενδέχεται να γίνει σήμερα, διαφορετικά θα μετατεθεί για τη Δευτέρα. Σχετικά με την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ, παραμένει η διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Οι Πειραιώτες προσφέρουν μαζί με τα μπόνους στον Αλγερινό επιθετικό κοντά στο 1.500.000 ευρώ, τη στιγμή που εκείνος αξιώνει 2.000.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα στην Τουρκία γίνεται χαμός με τα δημοσιεύματα. Τα μισά αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας προσφέρει τα λεφτά που ζητά ο παίκτης και τον κλείνει άμεσα, ενώ άλλα ότι εγκαταλείπει την περίπτωσή του. Γαλλικά ΜΜΕ από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι ο τουρκικός σύλλογος κινείται για την απόκτηση του Τζον Ουτάκα της Μονπελιέ.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες μπήκαν από χθες και πάλι σε ρυθμό πρωταθλήματος, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ευχάριστο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και μπορεί να τον υπολογίζει. Αντίθετα, ο Νταβίντ Φουστέρ συνεχίζει τη θεραπεία του έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ αντίστροφα για την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις μετράει ο Ρόι Κάρολ.

Την ίδια ώρα, σε μία επένδυση με γνώμονα το μέλλον προχώρησαν οι νταμπλούχοι, αποκτώντας τον 17χρονο επιθετικό Νείλο Ψυχογιό. Ο Ψυχογιός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Βάρης και θα ενισχύσει την ομάδα κάτω των 20 στο πρωτάθλημα Νέων.

Στο μεταξύ, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θα βρεθεί αύριο στο Red Store του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με μήνυμα του στο twitter του κάλεσε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού για να τους συναντήσει.

Δημοκρατία
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ