2013-01-18 12:55:03
Φωτογραφία για 72χρονο τον τσίμπησε μέλισσα και πέθανε
Ηλικιωμένος 72 χρόνων από τη Ξυλοφάγου βρήκε χθες το πρωί τραγικό θάνατο όταν τσιμπήθηκε από μέλισσα Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα χθες το πρωί ο 72χρονος εργαζόταν στο χωράφι του που βρίσκεται στην περιοχή των λατομείων σε έδαφος Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όταν δέχθηκε τσίμπημα μέλισσας.

Ο ηλικιωμένος που γνώριζε ότι είναι αλλεργικός στα τσιμπήματα εντόμων συνήθιζε να παίρνει μαζί του αντιαλλεργικές ενέσεις ωστόσο δεν είχε μαζί του χθες όταν μετέβη στο χωράφι του. Μόλις ο 72χρονος αντιλήφθηκε ότι δεν είχε μαζί του ενέσεις πήρε το αυτοκίνητο του και μετέβη στο Κοινοτικό Ιατρείο της Ξυλοφάγου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ο 72χρονος, δεν ανταποκρινόταν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου αλλά στο δρόμο έχασε απεβίωσε. Στο Νοσοκομείο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του. Η σορός του άτυχου 72χρονου επιθεωρήθηκε και δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αργότερα σήμερα.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σφυρίζει ο Μάνταλος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σφυρίζει ο Μάνταλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ