2013-01-18 10:40:02
Φωτογραφία για Όχι μόνο δεν κλείνει αλλά ... αναβαθμίζεται η ΔΙΑΥΓΕΙΑ
Το υπουργείο όχι μόνο δε βάζει...λουκέτο στη "Διαύγεια", αλλά την αναβαθμίζει κιόλας!

Την απάντηση αυτή δίνει ο υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Αντώνης Μανιτάκης βάζοντας τέλος στη φημολογία ότι θα μπει τέλος... στην υποχρέωση ανάρτησης στο διαδίκτυο των Νομων και των πράξεων των κυβερνητικών και διοικητικών οργάνων εξαιτίας των συνεχών βλαβών που παρουσίαζε το πρόγραμμα "Διαύγεια". Ο υπουργός αναφέρει ότι τα όποια προβλήματα παρουσιαστηκαν εξαιτίας της αύξησης των χρηστών και επισκεψιμότητας σε συγκεκριμένες ώρες.

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ.Μάξιμος Σενετάκης που κατέθεσε σχετική ερώτηση στον υπουργό επισημαίνοντας ότι παρουσιάζονται συχνά προβλήματα στο πληροφοριακό σύστημα.

«Ειδικά το μεσημέρι παρατηρείται ο μεγαλύτερος φόρτος χρήσης των εφαρμογών αναρτήσεων και διοικητικών πράξεων» αναφέρει ο υπουργός και επισημαίνει ότι γίνονται συνεχώς αναβαθμίσεις, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει διαγωνιστική διαδικασία για τη ‘συνολική αναβάθμιση της εφαρμογής σε υποδομές και λειτουργικότητα"!

Όπως τονίζει τέλος το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και σύντομα θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για να προχωρήσει το έργο ώστε η "Διαύγεια" να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη στο χρήστη.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ