2013-01-18 09:20:30
Φωτογραφία για ΝΕΟ 4ΕΤΕΣ «ΚΛΕΙΣΤΟ» ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΠΟΔΟΧΩΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Συμβόλαιο ως το 2017 προσφέρει στον Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, δίνοντας στον Έλληνα επιθετικό σχεδόν τα διπλά χρήματα από αυτά που παίρνει τώρα.

Η εξαιρετική φετινή παρουσία του 24χρονου φορ, τον έχει βάλει για τα καλά στο... «μάτι» των ξένων συλλόγων. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που έχουν «θορυβηθεί» από την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που έχει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά τους στοιχεία και θέλουν να τον «δέσουν» από τώρα για την επόμενη τετραετία.

Το υπάρχον συμβόλαιο του "πιστολέρο" λήγει το καλοκαίρι του 2014, αλλά οι ερυθρόλευκοι ήδη κινήθηκαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους ως το 2017. Η πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας αφορά σε 4ετές «κλειστό» συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα σχεδόν διπλασιάζει τις αποδοχές του Μήτρογλου, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Η προσφορά αυτή μάλιστα φαίνεται ότι αφήνει ικανοποιημένη και την πλευρά του παίκτη, τη στιγμή εξάλλου που στον Ολυμπιακού θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεση σε ένα νέο σίριαλ Τζιμπούρ-Τοροσίδη, κάτι που είναι αρκετά πιθανό να γίνει αν δεν υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ