2013-01-18 09:06:05
Φωτογραφία για ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΜΕΝΣΑ ΜΠΟΝΣΟΥ ΑΝ...
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά για σέντερ μετά τον τραυματισμό του Τζος Πάουελ, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» και ένας από τους υποψήφιους είναι ο Ποπς Μενσά Μπονσού.

Ο Τζος Πάουελ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του, γεγονός που θα τον κρατήσει για περίπου δέκα ημέρες εκτός δράσης. Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην σκέφτονται στην παρούσα φάση την αντικατάστασή του, ωστόσο οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης είναι σε ετοιμότητα και τσεκάρουν την αγορά για την περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Μεταξύ μάλιστα των υποψηφίων που θα κληθούν να καλύψουν πιθανή αποχώρηση του Αμερικανού, είναι ο Ποπς Μενσά Μπονσού. Ο 30χρονος άσος έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την φανέλα της Μπεσίκτας, όπου κέρδισε το νταμπλ στην Τουρκία και παράλληλα το Eurochallenge. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη συνέχεια ωστόσο το συμβόλαιό του λύθηκε, έπειτα από έναν τραυματισμό.

Για τον Μπονσού ενδιαφέρον φέρεται να έδειξε και η Αρμάνι Μιλάνο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση και τα σενάρια θέλουν να γίνεται αυτό λόγω του «φλερτ» με τους πρωταθλητές...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ