2013-01-17 20:02:09
Φωτογραφία για ΛΟ : ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
Ο Έισι Λο εξήγησε γιατί πρέπει οι παίκτες της Σιένα να έχουν το άγχος και το βάρος στον αυριανό αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης στο ΣΕΦ και όχι οι ερυθρόλευκοι.

«Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε αύριο να νικήσουμε. Η Σιένα έχει τρεις σερί νίκες και πρέπει εμείς να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα είμαστε πολύ καλύτεροι» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Στη συνέχεια, ο αριστερόχειρας γκαρντ του Θρύλου είπε πως η ομάδα του δεν έχει πίεση παρά το αρχικό 1-2. «Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία τέτοια πίεση. Υπάρχει δρόμος και μπορούμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη αλλά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι άλλοι πρέπει να έχουν άγχος απέναντί μας»

Στην περσινή σειρά των play offs με τη Σιένα ο Έισι Λο ήταν ο παίκτης «κλειδί» για τους πρωταθλητές και ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να συνεχίσει την παράδοση. «Δεν έχει καμία σημασία αν θα παίξω εγώ καλά, σημασία έχει η ομάδα. Σημασία έχει στο τέλος της βραδιάς να είμαστε εμείς οι νικητές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο σοκ για τους αναπληρωτές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο σοκ για τους αναπληρωτές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ