2013-01-17 19:58:03
Φωτογραφία για Flashback σε ότι αγαπήσαμε!!!
Το 2004 σαν σίφουνας μπήκε στις ζωές όλων μας και απο τότε κατέκτησε μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.

Με μια υπερβολικά παιδική προσωπικότητα και ιδιαίτερη ξεχωριστή χροιά στη φωνή της είναι από τα άτομα που σπάνια αντιπαθείς!

Η Καλομοίρα (πλήρες όνομα Μαρία Καλομοίρα Κάρολ Σαράντη) είναι τραγουδίστρια Ελληνοαμερικανικής καταγωγής. Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της το 2004 στο διαγωνισμό Fame story 2 στον οποίο κέρδισε. 

Γεννήθηκε στο Νασάου της Νέας Υόρκης στις 31 Ιανουαρίου 1985 και το πλήρες όνομά της είναι Μαρία Καλομοίρα Κάρολ Σαράντη (Marie Kalomira Carol Sarantis). Ο μπαμπάς της Νίκος και η μαμά της Ελένη είναι ιδιοκτήτες σε ένα Ελληνικό εστιατόριο στην Αμερική. Έχει μια αδερφή, τη Γεωργία.

Από μικρό κορίτσι, όνειρό της ήταν να γίνει σταρ της ποπ, για αυτό το λόγο συμμετείχε σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς στις ΗΠΑ
. Στο σχολείο πάντα συμμετείχε στα θεατρικά, στα τραγούδια και στους χορούς, επιδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές ικανότητές της. Έτσι, απέκτησε τον τίτλο της Miss West Hampstead. Το αγαπημένο της μουσικό όργανο είναι η βιόλα, με την οποία ασχολήθηκε για περίπου εννέα χρόνια και κατάφερε να συμμετάσχει σε ορχήστρα. Έλαβε μέρος σε ένα μουσικό διαγωνισμό του ραδιοφώνου WBLI όπου κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση. Της δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσει στο άνοιγμα live εμφανίσεων σπουδαίων καλλιτεχνών όπως της Jessica Simpson, του Ll Cool J και τηςJennifer Love Hewitt.

Η Καλομοίρα έλαβε μέρος στη Νέα Υόρκη στις auditions του καναλιού ANT1 για το «Fame Story 2». Εκείνη την περίοδο η Καλομοίρα δε μιλούσε σχεδόν καθόλου ελληνικά, παρά μόνο αγγλικά. Τελικά η Καλομοίρα κατάφερε να περάσει στο διαγωνισμό και να αναδεχθεί νικήτρια. Εκτός από τον τίτλο της νικήτριας, επιπλέον απέκτησε 200.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Heaven Music.

 Στις 1 Σεπτέμβρη του 2004, η Καλομοίρα κυκλοφόρησε το πρώτο της cd album με 15 τραγούδια, με τίτλο Καλομοίρα, το οποίο έγινε χρυσό και στην πορεία επανακυκλοφώρησε με τίτλο Καλομοίρα - Special Gold Edition, αλλά και σε karaoke. Από το πρώτο της cd τα κομμάτια όπου ξεχώρισαν είναι το Νομίζεις, το Εγώ είμαι η Καλομοίρα, το Πρώτη μου φορά, το Πεθαίνω για σένα και το χριστουγεννιάτικο κομμάτι Και του Χρόνου.Τον Οκτώβριο του 2005 κυκλοφόρησε το δεύτερο cd album της με τίτλο Παίζεις?, το οποίο περιλαμβάνει 12 επιτυχίες όπου οι δύο είναι γραμμένες από εκείνη. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν από αυτό το cd είναι το Παίζεις και το Κι όλο περιμένω. Στο video clip του κομματιού Κι Όλο Περιμένω εμφανίστηκε και ο Θέμος Αναστασιάδης. 

  Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο της cd album με τίτλο Η Καλομοίρα πάει Cinema ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου.ο Δεκέμβριο του 2007 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της[1]για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 2008. Το τραγούδι της παρουσιάστηκε στις 6 Φεβρουαρίου και έχει τον τίτλο Secret Combination.ο Δεκέμβριο του 2007 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της[1]για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 2008. Το τραγούδι της παρουσιάστηκε στις 6 Φεβρουαρίου και έχει τον τίτλο Secret Combination.Στις 29 Μαίου 2008 κυκλοφόρησε το τέταρτο προσωπικό της cd με τίτλο Secret Combination the Album, όπου περιείχε αρκετές αγγλικές αλλά και ελληνικές επιτυχίες. Το album περιείχε και το remix του τραγουδιού Secret Combination σε συνεργασία με τους Master Tempo. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτό το cd είναι το Secret Combination, το Στο δικό μου ρυθμό και το Hot.

Δισκογραφία

Καλομοίρα (2004)

Παίζεις? (2005)

Η Καλομοίρα πάει Cinema (2006)

Secret Combination: The Album (2008)

Νέο ακυκλοφόρητο album (2013)

Από τον πρώτο δίσκο της Καλομοίρας εμείς ακούμε το..

αλλά και το τραγούδι της Eurovision που μας εκπροσώπησε επάξια στο διαγωνισμό της Eurovision το 2008 ..
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ