2013-01-17 15:38:04
Φωτογραφία για Εγγραφο του 1966 περιγράφει τις καταστροφικές δραστηριότητες και συνέπειες της γεωμηχανικής
Το έγγραφο αυτό, χρονολογείται από το 1966, και είναι σαν ένα όπλο που καπνίζει. Θα πρέπει να το δούμε ως μία ισχυρή κλήση αφύπνισης για όλους εκείνους που αρνούνται την ...ύπαρξη της μαζικής αλλαγής του καιρού και τις εργασίες και δραστηριότητες που εκτελούνται μυστικά για το κλίμα από τις διάφορες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το υλικό περιγράφει λεπτομερώς την ύπαρξη των προγραμμάτων για να αλλάξουν το κλίμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ τα σχέδια αυτά σχετίζονται μία δεκαετία πριν από τη σύνταξη του κειμένου. Το έγγραφο περιγράφει μια "ειδική επιτροπή" που συντονίζει τις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται σε θανατηφόρα προγράμματα γεωμηχανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με ανεξάρτητους εργολάβους και πανεπιστήμια. Η επιτροπή έχει ως στόχο να αξιολογήσει και να διαχειριστεί τις διεθνείς επιπτώσεις, τις νομικές και κοινωνικές συνέπειες, την εξαφάνιση των ειδών, και τις βιολογικές συνέπειες των παράνομων ενεργειών της γεωμηχανικής.


Υπάρχει ένας όγκος αποδείξεων και δεδομένων που καθιστά όλο και πιο σαφές ότι τα πειράματα των τελευταίων δεκαετιών, δεν είναι πολύ φυσικά. Είναι σαφές ότι "οι γεωμηχανικοί το παίζουν σαν να είναι Θεοί", με τη βιόσφαιρα, πιθανώς τα τελευταία εξήντα χρόνια ή και περισσότερο.

Είναι, επίσης γεγονός ότι κατά τις τελευταίες δεκαετίες, το πεδίο εφαρμογής και το εύρος των παρεμβάσεων αυτών είναι καταστροφικό σε σημείο που ολόκληρο το σύστημα του κλίματος και της βιολογικής ισορροπίας είναι κοντά στο οριακό σημείο.

Η θανατηφόρα φύση των σημερινών δράσεων της γεωμηχανικής δεν μπορεί να υποτιμηθεί, για να παραμείνει η ζωή στον πλανήτη μας σε μία ισορροπία.

Εδώ είναι το εθνικό πρόγραμμα τροποποίησης του καιρού στην «έκθεση προς τη Διατμηματική Επιτροπή Ατμοσφαιρικών Επιστημών (7 Νοεμβρίου του 1966)
katohika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ