2013-01-17 15:30:05
Φωτογραφία για Επίσκεψη με... μηνύματα!
Ο ΒαγγέληςΜαρινάκης βρέθηκε αιφνιδίως στου Ρέντη με αφορμή την κακή εικόνα του Ολυμπιακού με την Καβάλα και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών στο ματς με την Καβάλα για το Κύπελλο (2-0) δεν άρεσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος με όλα όσα είδε για ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά και για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν τόσο στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο τέλος του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επρόκειτο να μιλήσει με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλητή Ελλάδος παίρνει την υπόθεση πάνω του και συζήτησε με τον Πορτογάλο τεχνικό για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Είναι δεδομένο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει και θα περιμένει άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς και φυσικά με την παρουσία του έθεσε προ των ευθυνών τους τόσο τους παίκτες, όσο και το προπονητικό τιμ ενόψει της συνέχειας σε Super League, Κύπελλο και Ευρώπη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ