2013-01-17 13:35:43
Φωτογραφία για Ο αρχιφύλακας πήγε να πάρει τα χρήματα για το χασίς με το ... περιπολικό
Η φωτογραφία απο την ανακοίνωση του Λ.Σ. με τα κατασχεμένα.Ξεπέρασε κάθε όριο θράσσους σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό ο αρχιφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, όταν μάλιστα, η υπηρεσία του εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο εξαιτίας των αποκαλύψεων της Ασφάλειας θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι δύο συλληφθέντες για την κατοχή του 1,1 κιλού χασίς είπαν στους

λιμενικούς ότι δεν ξέρουν το όνομα του προμηθευτή τους, όμως έχουν το τηλέφωνο του κι επρόκειτο να επικοινωνήσουν για να του δώσουν τα χρήματα.

Ακολούθησε η επικοινωνία με τον αστυνομικό ο οποίος ήταν σε ... μέτρα εξαιτίας της επίσκεψης στην πόλη Γερμανού επίσημου και ο ... αθεόφοβος φέρεται να είπε στο συνάδελφο του ότι πρέπει να πεταχθεί μέχρι το σπίτι για μια δουλειά κι έφυγε με το ... περιπολικό!!!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ότι τέθηκε σε διαθεσμότητα και διενεργείται ΕΔΕ. 

"Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος 45χρονου Αρχιφύλακα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, για εμπορία ναρκωτικών (ακατέργαστης κάνναβης) και παράβαση του νόμου περί όπλων."
BLOKO.GR
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ