2013-01-17 08:30:06
Φωτογραφία για Και τώρα ο... αντί-Σισέ!
Η επιστροφή του Γάλλου στον Παναθηναϊκό πήρε... παράταση, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να ψάχνουν επιθετικό. Φάνης Γκέκας αλλά και Μάρκους Μπεργκ στο προσκήνιο.

Τελικά η υπόθεση της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς τα πετροδόλαρα από το Κατάρ ικανοποίησαν την ΚΠΡ. Πλέον στο Τριφύλλι θα πρέπει να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους, διότι οι μέρες περνάνε και η ομάδα έχει μείνει μόλις με δύο επιθετικούς (Τοτσέ, Φορναρόλι).

Η περίπτωση του Φάνη Γκέκα είναι πάντα σε πρώτο πλάνο διότι οι δυνατότητες του Έλληνα επιθετικού είναι γνωστές και φαντάζει ως μία σίγουρη λύση. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Γερμανία και είδε τον Σουηδό επιθετικό του Αμβούργου, Μάρκους Μπέργκ.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι τρίτη λύση στην γραμμή κρούσης της γερμανικής ομάδας, η οποία δεν θα έλεγε όχι για τον δανεισμό του. Ο Μπεργκ είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό και αυτή τη στιγμή το συμβόλαιό του αγγίζει τις 700.000 ευρώ.

Πάντως, τα «μάτια» από τον Παναθηναϊκό που είδαν το φιλικό του Αμβούργου με την Χέρτα δεν παρακολούθησαν μόνο τον Σουηδό, αλλά και τον 22χρονο φορ της ομάδας του Βερολίνου, Λασόγκα. Πάντως, η Χέρτα ήταν μία ομάδα για την οποία ακούστηκε το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και δεν είναι απίθανο να παίξει και αυτό ρόλο για μία ανταλλαγή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ