2013-01-17 03:54:03
Φωτογραφία για Ημερίδα για την κακοποίηση των ζώων στην Ελλάδα
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) σε συνεργασία... με την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.) σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 4039/2012. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στo αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» (Προπύλαια) στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την προεδρία του αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Εμμανουήλ - Ρούσσου Παπαδάκη από τις 17:00 έως τις 21:00.

Εκεί θα μιλήσουν νομικοί, εισαγγελείς, εκπρόσωποι φιλοζωικών φορέων και ψυχολόγοι σχετικά με τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων, για την εφαρμογή του νόμου 4039/2012, τον ρόλο της Αστυνομίας και των διωκτικών – εισαγγελικών αρχών και τις συνέπειες που αυτά έχουν στον ψυχισμό ενηλίκων, εφήβων και παιδιών.

Πρόκειται για την πρώτη φορά, που συναρμόδιοι φορείς καλούνται, να συζητήσουν και να τοποθετηθούν για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος αλλά και για τις κοινωνικές και ηθικές προεκτάσεις των εγκλημάτων, που εμείς οι άνθρωποι διαπράττουμε εις βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων, τα οποία ανήκουν σε άλλα είδη, που μάθαμε να αντιμετωπίζουμε ως υποδεέστερα.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν από κοντά. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε το πλήρες πρόγραμμα με τον κατάλογο των ομιλητών και με τα θέματα, που θα αναλύσουν.
zoosos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ