2013-01-16 21:36:28
Φωτογραφία για Πλήρης διαφωνία ΠΑΕ και Βύντρα
Άκαρπες αποδεικνύονται, τουλάχιστον προς το παρόν, οι επαφές μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Λουκά Βύντρα, προκειμένου ο διεθνής αμυντικός να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του.

Η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι τόσο σημαντική, ώστε ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρος Στεφανάκης, έκανε λόγο για «απόλυτη διαφωνία» και διευκρίνισε ότι η διοίκηση των «πρασίνων» δεν έχει καταθέσει πρόταση λύσης της συνεργασίας.

«Η μία και μοναδική πρόταση που μας έχει γίνει αφορά μείωση 50% στο συμβόλαιο του παίκτη. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση, ότε από εμάς, ούτε από την ΠΑΕ» δήλωσε ο κ. Στεφανάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ».

Ο δικηγόρος του Βύντρα πρόσθεσε ότι ο πελάτης του δεν θα είχε αντίρρηση αν του γινόταν μια πρόταση παραπλήσια εκείνης που είχε κατατεθεί στον Κώστα Κατσουράνη και θα περιλάμβανε καταβολή των δεδουλευμένων, του συνόλου του εφετινού συμβολαίου και μέρος της αποζημίωσης που προβλέπεται στο συμβόλαιο για την επόμενη και τελευταία χρονιά του ποδοσφαιριστή.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ