2013-01-16 19:56:30
Φωτογραφία για Στο Κατάρ ο Σισέ
Η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό δεν θα γίνει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε τον κ. Αλαφούζο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ. 

Έτσι, το όνειρο της επανόδου του Σισέ στην Παιανία έσβησε. Όπως αναφέρουν πηγές, η ομάδα Αλ Αραμπί που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον σέντερ φορ, έδωσε περίπου 500.000 στην ΚΠΡ ως ενοίκιο για την απόκτηση του Σισέ μέχρι το καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο ποσό ήταν αδύνατο να διαθέσει ο ΠΑΟ και αυτό ήταν το «κλειδί» για να μεταπηδήσει ο παίκτης στο Κατάρ.

Ισως οι δύο πλευρές, ΠΑΟ και Σισέ, να τα πουν ξανά το καλοκαίρι, κάτω από άλλες συνθήκες.

Ο ΦΑΜΠΡΙ

Για τις πρώτες του ημέρες στον Παναθηναϊκό, το πώς βρήκε την ομάδα, τα σχέδια και τον τρόπο δουλειάς του, μίλησε ο Φάμπρι, στην τηλεόραση του ΟΠΑΠ.

Ο Φάμπρι είπε στον ΟΠΑΠ TV.

« Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές
. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, μπορεί να αποδώσει καλύτερα.Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε καλύτερα, διότι μέχρι τώρα δεν δούλευε με σωστό τρόπο. Οι παίκτες αποδέχονται όσα λέμε γι' αυτό και οι προπονήσεις γίνονται καλύτερες. Θέλω να είμαι ειλικρινής: η κατάσταση είναι λίγο χειρότερη από ό,τι την περίμενα. Θέλω να πω ότι με τη βοήθεια όλων μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Δεν μας ταιριάζει η όγδοη θέση, θέλουμε και αξίζουμε να βρισκόμαστε ψηλότερα. Εγώ έρχομαι σκεπτόμενος κι επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο που αγαπώ και ζω γι' αυτό 24 ώρες».

Για το πώς προέκυψε ο Παναθηναϊκός, ο Ισπανός προπονητής τόνισε:

« Ήταν για μένα σημαντική πρόκληση ο Παναθηναϊκός γιατί παραμένει μια σημαντική ομάδα. Ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και χαίρομαι που θα εργαστώ στον ΠΑΟ. Μπορώ να βρίσκομαι όλη την ημέρα στην Παιανία και να προπονώ. Είναι μια πολύ ωραία πρόκληση. Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο δεύτερος, έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ.Και φυσικά το κύπελλο. Οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπορώ να πω ανοιχτά τις θέσεις μου για την ομάδα, πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όσα λέγονται στα αποδυτήρια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει την ένταση και την ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση».

Φυσικά, ο τεχνικός ρωτήθηκε και για τις παρομοιώσεις που χρησιμοποιεί στις ομιλίες του προς τους παίκτες:

«Θα σας ρωτήσω τώρα: από πού βγαίνουν όλα αυτά; Μάλλον έχετε κατασκόπους στα αποδυτήρια. Δεν μου αρέσει να διαρρέουν πράγματα από τα αποδυτήρια. Είναι το σπίτι μας και οφείλουμε να είναι κλειστό. Ιερό. Όσα λιγότερα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω, τόσο το καλύτερο. Με το χιούμορ θέλω να περάσω κάποια πράγματα στους παίκτες και πιστεύω ότι αυτό είναι καλύτερο. Αντιλαμβάνονται αυτά που ζητώ και θέλω να τους πω».

Και πρόσθεσε ο Φάμπρι: « Κάθε ομάδα έχει τα όπλα της. Όλος ο κόσμος θέλει να παίζει όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά μόνο η Μπαρτσελόνα παίζει έτσι και η εθνική Ισπανίας. Ξέρουμε πώς προπονούνται και αγωνίζονται, αλλά δεν διαθέτουμε τους ίδιους αρτίστες. Το ποδόσφαιρο μοιάζει πολύ με τη δημιουργία μιας ταινίας. Πρέπει να βρει την παραγωγή, τα χρήματα για να αρχίσει η ταινία και να κλείσει τους ηθοποιούς. Ο προπονητής γράφει το σενάριο και οι παίκτες καλούνται να το υλοποιήσουν. Αναφορικά με τον Σισέ να πω το εξής: είναι ένας παίκτης πολύ αγαπητός διότι έκανε πολύ όμορφα πράγματα. Δεν γνωρίζω πώς θα είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Σισέ. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, εμείς οι προπονητές σκεπτόμαστε και άλλους παίκτες».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ