2013-01-16 19:28:52
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΡΑΛΑΣ
Η βράβευση των καλύτερων της προηγούμενης ποδοσφαιρικής σεζόν από τον ΠΣΑΠ πήρε αρκετή έκταση στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό η είδηση μπήκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, όπου πλέχτηκε το εγκώμιο βασικά του Κώστα Μήτρογλου και του Κέβιν Μιραλάς.

«Αναγνώριση στην Ελλάδα για Μήτρογλου και Μιραλάς», ήταν ο τίτλος στο βασικό κείμενο και μέσα ανέφερε: «Ο Κώστας Μήτρογλου και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Κέβιν Μιραλάς, κέρδισαν τα βραβεία των κορυφαίων παικτών, αφού ήταν τα αστέρια στην Ελλάδα για την σεζόν 2011-12».

Ο «πιστολέρο», μάλιστα, είναι στη βασική φωτογραφία και επισημαίνεται το εκπληκτικό πρωτάθλημα που έκανε πέρυσι με τον Ατρόμητο, στον οποίο είχε δοθεί δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Και για τον Μιραλάς βέβαια τα σχόλια είναι κολακευτικά, καθώς ο Βέλγος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τη μεταγραφή που πήρε στην Εβερτον.

Τώρα τη σκυτάλη την έχει πάρει ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος ήδη έχει φτάσει τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα και οδεύει για ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ