2013-01-16 18:35:01
Φωτογραφία για Καλάβρυτα: Φωτιά και... λάβρα οι τιμές σε σαλέ, καφέ και ξενοδοχεία - Παράπονα από επισκέπτες
«Τσούζουν» οι τιμές στην περιοχή των Καλαβρύτων με αποτέλεσμα να πληθαίνουν τα παράπονα επισκεπτών τόσο από την Πάτρα όσο και από άλλες περιοχές της χώρας.

Σχετική καταγγελία αναφέρεται στην ασύμβατη, με τα δεδομένα της εποχής, τιμολογιακή πολιτική στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων (σαλέ), όπου δυο καφέδες κοστίζουν 9.30 ευρώ, δηλαδή σχεδόν μισό μεροκάματο Μάλιστα, ο ίδιος αναγνώστης μιλά – με πειστήρια- για τυρόπιτες που κοστίζουν σχεδόν 3,5 ευρώ, για ακριβές τιμές στα δωμάτια των ξενοδοχείων (από 60 ευρώ και πάνω τα φθηνότερα) και για συμπεριφορές (από οικονομικής σκοπιάς) που ουσιαστικά διώχνουν τους επισκέπτες και αποτελούν παράγοντα δυσφήμισης της περιοχής.

Τα παράπονα αυτά δεν είναι τα πρώτα που φτάνουν στα μέσα ενημέρωσης. Και άλλοι αναγνώστες, συγκρίνοντας τις τιμές με ανάλογα χειμερινά θέρετρα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, χαρακτηρίζουν τα Καλάβρυτα μια «ακριβή περιοχή» που δεν προσφέρεται για μίνι αποδράσεις, ειδικά για τις μεσαίου και μικρού εισοδήματος οικογένειες
. «Ένα διήμερο στα Καλάβρυτα για μια τετραμελή οικογένεια μπορεί να κοστίσει, με λελογισμένες δαπάνες, από 650 ευρώ και πάνω χωρίς να υπολογιστούν τα έξοδα μετάβασης, ενοικίασης εξοπλισμού σκι κ.α.», ανέφερε το βράδυ της Κυριακής επιχειρηματίας της Πάτρας που επισκέπτεται τα Καλάβρυτα τακτικά.

Το βέβαιο είναι ότι σε καιρούς κρίσης οι τιμές πρέπει να υποχωρήσουν και να γίνουν προσιτές στα μέσα βαλάντια τα οποία είναι αδύνατον να πληρώνουν κοντά 5 ευρώ για έναν διπλό καπουτσίνο…

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ