2013-01-16 17:56:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης ενημερώνει για συνεχείς κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ
Καθε μερα και περισσοτερα περιστατικα κλοπης μετασχηματιστων και οχι μονο λαμβανουν μερος στα Φαρσαλα αλλα και στην ευρυτερη της επαρχιας. Ο στοχος: μετασχηματιστες της δεη. Οπως πληροφορηθηκα απο την αστυνομια, πιαστηκαν καποιοι απο τους πολλους δραστες, τους πηγανε στον εισαγγελεα και το κρατος "εμπηξε" βαθεια το μαχαιρι στο κοκκαλο: απλα τους αφησε ελευθερους.

Ο καθε μετασχηματιστης συμφωνα με πληροφοριες της δεη κοστιζει 6000-8000€, κατι το οποιο θα επιβαρυνθει για αλλη μια φορα ο Ελληνας φορολογουμενος, ο αγροτης, ο μισθοτος, και παει λεγοντας..

Την τελευταια βδομαδα εκλαπησαν στην Θεσσαλια πανω απο 112 μετασχηματιστες.. Σκεφτειτε εδω και μια τριετια που γινεται αυτο μπαραζ κλοπων στις πομωνες, στους εξοπλισμους των αγροτων, στα καρουλια κ.ο.κ. βλεπεις ο χαλκος που βγαζουν απο το συγκεκριμενο αντικειμενο εχει αξια Ο χρονος δε οπου απαιτειται για την αντικατασταση των μετασχηματιστων ειναι το ελαχιστο 5 μηνες. και οταν θα ερθει η εποχη (σε 2 μηνες) οπου οι αγροτες θα χρειαστει να σπειρουν, να ποτισουν τις καλλιεργειες που θα το βρουν το ρευμα κυριοι εκει στα εδρανα της βουλης που σπατε πλακα με το λαο;


Και για την πληροφορηση σας κυριοι με τις παχιες γραβατες οι γεωτρησεις λειτουργουν με ρευμα.. και χωρις ρευμα δεν εχει καλλιεργεια.. Το καταλαβατε; Άρα ουτε αεπ, ουτε νουμερα για σας που κοιτατε να κυβερνησετε μια χωρα απο το lap top.

Μιλατε για αναπτυξη μετα, χωρις πρωτογενη τομεα; Αφηνετε τους κλεφτες να οργιασουν με τις περιουσιες του κοσμου και εσεις τους αφηνετε ελευθερους;

Θα θελα να ερθουν και σε σας μια βολτα οι κλεφτες της επαρχιας…αλλα τι λεω; Μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια Δειτε τις φωτογραφιες και θα καταλαβετε:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ