2013-01-16 16:30:02
Φωτογραφία για Top trend: Δερμάτινα τζάκετ σε φωτεινές αποχρώσεις
Βαρέθηκες το κλασσικό μαύρο δερμάτινο τζάκετ; Επένδυσε στην αγορά ενός κομματιού σε έντονα χρώματα που μπορείς να φορέσεις από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη σε casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις.

Πόνταρε σε έντονα χρώματα και το χειμώνα για να αναδείξεις ακόμα και το πιο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Δερμάτινα τζάκετ στις αποχρώσεις του πράσινου, μπλε, μπορντό, κίτρινου, πρωταγωνιστούν το φετινό χειμώνα και υπόσχονται να δώσουν μια πιο… αισιόδοξη και girly νότα  στη συνολική σου εμφάνιση.

Από το πρωί Ένα τέτοιο κομμάτι, μπορεί να φορεθεί ακόμα και με τα ρούχα του γυμναστηρίου! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο στο styling για να μπορέσεις να ταιριάξεις ένα leather jacket τέτοιου τύπου. Φόρεσέ το με το κολάν και τα sneakers σου για να υιοθετήσεις το τέλειο sporty chic λουκ, ή ακόμα και με το τζιν σου, ένα μονόχρωμο t-shirt,ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα ή απλά με ένα πλεκτό στις αποχρώσεις του τζάκετ.


Προσοχή: Όπως σε οποιοδήποτε κομμάτι με έντονο χρώμα, έτσι και στο τζάκετ, πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία χρωματική. Ένα total black outfit ή ένα απλό τζιν και ένα φούτερ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μην δημιουργήσεις μια χρωματική σύγχυση στο σύνολό σου.

Μέχρι το βράδυ…

Και εδώ ισχύει ο κανόνας της μονοχρωμίας. Μετέτρεψε το κλασσικό mini black dress σε super trend δίνοντας μια έξτρα πόντους στυλ με το δερμάτινο τζάκετ σου.

Αν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο mix&match σύνολο για μια βραδινή έξοδο προτίμησε τον κλασσικό συνδυασμό του μαύρου-λευκού ή προτίμησε να ταιριάξεις τις αποχρώσεις του κομματιού με μαύρες και λευκές αποχρώσεις για ένα πιο νεανικό και εντυπωσιακό σύνολο.

 

  

 

 

 

 

  

  

http://www.faysbook.gr/

 Σουζάνα Κεγγίτση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ