2013-01-16 15:52:03
Φωτογραφία για Ενταση και ρίψη δακρυγόνων έξω από τη ΔΟΥ Νάουσας
Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της εφορίας Νάουσας, κατά τη διαδικασία μεταφοράς ηλεκτρονικών...υπολογιστών και άλλων αντικειμένων στη ΔΟΥ Βέροιας.

Κάτοικοι και φορείς που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρήθηκαν έντονα και προσπάθησαν να εμποδίσουν τη μεταφορά, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη ρίψη δακρυγόνων.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Ξεκίνησαν να φορτώνουν τα πράγματα για να τα μεταφέρουν στην εφορία της Βέροιας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι η πόλη της Νάουσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος, Τάσος Καραμπατζός.

Όπως διαβάζουμε στο seleo.gr, υπήρξε περιστατικό που κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες προσπάθησαν να ρίξουν κάδους στις αστυνομικές δυνάμεις ενώ ένας πολίτης φώναζε με τη ντουντούκα «η χούντα δεν τελείωσε το ‘73».

Στο μεταξύ, ήρεμη είναι η κατάσταση στη Δεσκάτη Γρεβενών όπου την Τρίτη συνελήφθησαν ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης κατά τη διαμαρτυρία των κατοίκων για τη μεταφορά της εφορίας στα Γρεβενά.

«Ο κόσμος έχει αποχωρήσει από το σημείο της εφορίας ενώ όλα τα υλικά έχουν ήδη μεταφερθεί. Αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο προσπάθειες σε πολιτικό επίπεδο προκειμένου να περισώσουμε κάτι, αν μπορέσουμε» σχολιάζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ