2013-01-16 11:55:41
Φωτογραφία για Δύο νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου στο Λονδίνο...Έπεσε κοντά στο κτίριο της M16 και της πρεσβείας των ΗΠΑ..(Βίντεο)
Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την συντριβή ελικοπτέρου σήμερα το πρωί στο Βόξολ του Λονδίνου, έπειτα από πρόσκρουση σε γερανό στην κορυφή κτηρίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης. Αποκλείει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε μία πρώτη κλήση στις 8 το πρωί τοπική ώα και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα. Οπως σημειώνει το SkyNews, η Σκότλαντ Γιαρντ έχει επιβεβαιώσει το θάνατο δύο ανθρώπων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για επιβαίνοντες του ελικοπτέρου ή απλούς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο της πτώσης.

«Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία. Δύο ακόμη άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, το ελικόπτερο πιθανότατα έπεσε κατακόρυφα στο έδαφος ακριβώς δίπλα σε κεντρικό δρόμο, ενώ διακρίνονται φωτιά και μία πυκνή στήλη καπνού. Παράλληλα, αναφέρει ότι στο ατύχημα έχουν εμπλακεί δύο αυτοκίνητα, αλλά και πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο.


Φλεγόμενα συντρίμμια και καύσιμα από το αεροσκάφος κάλυπταν το δρόμο, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο για αυτοκίνητα τυλιγμένα στις φλόγες και ανθρώπους να ουρλιάζουν. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για καπνούς από την αντίπερα όχθη του Τάμεση και για συντρίμμια στο έδαφος.

«Είδα το ελικόπτερο να χτυπά στην κορυφή του γερανού και να πέφτει ακριβώς δίπλα στο σταθμό. Υπήρχε φωτιά και σύννεφα καπνού ολόγυρα», δήλωσε αυτόπτης που περνούσε με το ποδήλατό του από το σημείο. Ο δρόμος κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόξολ, όπου κατέπεσε το ελικόπτερο, έχει κλείσει, καθώς υπάρχουν ακόμη συντρίμμια στο έδαφος καιο γερανός έχει υποστεί ζημιές και βρίσκεται σε άκρως επισφαλή θέση, σύμφωνα με αξιωματούχους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει την πτώση του ελικοπτέρου με τρομοκρατική ενέργεια.

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχει τίποτε που να παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ