2013-01-16 10:35:51
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ!
Δεν θέλει να μπει σε διαδικασία αγώνα-πρόκριση στον επαναληπτικό ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σκορ πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Καβάλα, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, OTE Sport 3).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ευκολότερο το έργο τους στον επαναληπτικό και να μην έχουν το έγχος να περάσουν στην επόμενη φάσης διοργάνωσης.

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θέλουν να τελειώνουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι ότι το πρόγραμμα από εδώ και πέρα θα φορτώνεται περισσότερο, αφού τον επόμενο μήνα υπάρχουν οι αγώνες με την Λεβάντε για το Europa League.

Λίγες αλλαγές προσανατολίζεται να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δοκίμασε Φετφατζίδη και Πίνο στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών. Επίσης, ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα σχήμα με δύο επιθετικούς.


Σύμφωνα με όσα έδειξε τις προηγούμενες μέρες ο 39χρονος προπονητής, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπάζογλου και Χολέμπας.

Στον άξονα επιστρέφει ο Φέισα και δίπλα του θα είναι ο Γκρέκο. Στα πλάγια έπαιξαν χθες ο Φετφατζίδης και ο Πίνο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μήτρογλου και ο Τζεμπούρ, αν και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Πάντελιτς.

Ο Ζαρντίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή χθες, αφού οι παίκτες δεν έμειναν στου Ρέντη και θα κάνουν προπόνηση και σήμερα το πρωί. Χθες, με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκαν πάλι οι Λυκογιάννης (πιθανότατα θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν), Ιωαννίδης, Καραγκούνης, που θα είναι στην αποστολή, όπως και ο γκολκίπερ Βλάχος, λόγω της απουσίας του Κάρολ, που πήρε εξιτήριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ