2013-01-16 10:13:05
Φωτογραφία για Νέο πρόβλημα σε ιαπωνικό Μπόινγκ Dreamliner
Αναγκαστική προσγείωση στην περιοχή Τακαμάτσου της Ιαπωνίας πραγματοποίησε σήμερα ένα Μπόινγκ τύπου 787 της ιαπωνικής εταιρείας All Nippon Airways (ANA), εξαιτίας... καπνού που εκδηλώθηκε στην καμπίνα, αναφέρει το κρατικό κανάλι NHK.

Το αεροπλάνο κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο.

Οπως ανέφερε η εταιρεία, δεν υπήρξε κάποια ένδειξη στο πιλοτήριο για βλάβη σε μπαταρία. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι και οι 137 επιβαίνοντες του αεροσκάφους (επιβάτες και πλήρωμα) εκκένωσαν εγκαίρως το αεροπλάνο, ενώ υπήρχαν ίχνη φωτιάς στο διάδρομο.

Το ιαπωνικό υπουργείο Μεταφορών τόνισε ότι ο καπνός προερχόταν από το πιλοτήριο και όχι από την καμπίνα των επιβατών. Ωστόσο, τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ επιβεβαιώθηκε και μία περίεργη μυρωδιά.

Ακόμη το υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα κάνει οποιαδήποτε ενέργεια ώστε να επιθεωρήσει και να εξασφαλίσει την ασφάλεια του αεροσκάφους Boeing Dreamliner 787 της αεροπορικής εταιρείας All Nippon Airways (ANA), δήλωσε ο επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου.


Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κρατήσει καθηλωμένα όλα τα αεροσκάφη της τύπου 787 για επιθεώρηση.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό με πρόβλημα στο συγκεκριμένο τύπο αεροπλάνου, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες αεροσκάφη Μπόινγκ 787 - Dreamliner έχουν παρουσιάσει προβλήματα, όπως διαρροές καυσίμων, σπασμένα παράθυρα στο πιλοτήριο, προβλήματα πέδησης και μία φωτιά.

Στις 8 Ιανουαρίου οι Ιαπωνικές Αερογραμμές (JAL) διαπίστωσαν ότι ξέσπασε φωτιά σε ένα 787 λίγο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Βοστόνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ