2013-01-16 08:23:01
Φωτογραφία για Ο Λέτο ρυθμίζει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν να έρθει στην Ελλάδα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον στον Παναθηναϊκό... τρέχουν.

Μόλις λυθεί το συμβόλαιο του Αργεντινού θα αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ των πράσινων και ο Καζιγιάμα θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η όλη υπόθεση ωστόσο έχει καθυστερήσει αρκετά και αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα έρθει ο Λέτο στην Ελλάδα για να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του.

Ο Αργεντινός άσος θα πάρει περίπου 1 εκ. ευρώ αποζημίωση σε αρκετές δόσεις, όμως δεν αποκλείεται να λάβει ένα μεγάλο μέρος ως προκαταβολή.

Οι πράσινοι έχουν καθυστερήσει αρκετά με την περίπτωση του και χάνουν αγωνιστικά, αφού ο προπονητής δεν έχει στη διάθεση του έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει λύση στο δημιουργικό κομμάτι.

Περιμένει ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ψάχνει πρόταση από το εξωτερικό. Αυτή βέβαια δεν έρχεται και με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, έχει αρχίσει να ανησυχεί.

Μέχρι την άλλη εβδομάδα η διοίκηση των πράσινων θέλει να τελειώνει με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, όμως θεωρείται απίθανο να συμβεί αυτό με όλους.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ