2013-01-16 07:32:10
Φωτογραφία για Σενάρια για «Παπ» και Ολυμπιακό!
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δείχνει να διανύει μία... δεύτερη νιότη στον Πανθρακικό και ήδη κυκλοφόρησαν οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού!

Στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερς της Σούπερ Λιγκ, μαζί με τον Περόνε και πίσω από τους Τζιμπούρ, Αθανασιάδη βρίσκεται ο στράικερ των νεοφώτιστων και πρώην του Παναθηναϊκού.

Μετά την αποχώρησή του από το Τριφύλλι βέβαια, η καριέρα του πήρε την... κατιούσα, αφού δεν «έπιασε» ούτε στην Ισπανία με την Θέλτα, αλλά ούτε και στην Ιταλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Λέτσε.

Επαναπατριζόμενος στη συνέχεια για χάρη του Λεβαδειακού, έμεινε σε ρηχά νερά, ωστόσο παίρνοντας την απόφαση να πάει στον Πανθρακικό το περασμένο καλοκαίρι, έβαζε ταυτόχρονα κι ένα στοίχημα με τον εαυτό του.

Αυτό τελικά τον πήγε... ταμείο κι έχοντας ήδη επτά γκολ αλλά και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του, είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό μόνο αδιάφορο δεν έχει περάσει όπως φαίνεται και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με τον «Γαύρο» έχουν τον 31χρονο επιθετικό στην λίστα τους, για το καλοκαίρι.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ