2013-01-15 23:43:38
Φωτογραφία για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δικαιολόγησε τους παίκτες του για το παιχνίδι της Λιβαδειάς τονίζοντας στην ομιλία του ότι όλος ο Λεβαδειακός... «έπαιζε πίσω από την σέντρα!».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και την Τρίτη λέγοντας περισσότερα πράγματα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. «Στην Λιβαδειά για εμάς το ματς ήταν δύσκολο. Έπαιζαν όλοι πίσω από την σέντρα! Οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας ήταν διαρκώς πίσω από το κέντρο», επισήμανε για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Συνεχίζοντας όμως είπε ότι «ακόμα και έτσι εμείς κάναμε πολλές φάσεις και μπορούσαμε να είχαμε βάλει πιο νωρίς γκολ. Αύριο (Τετάρτη) θα πρέπει να περιμένουμε πάνω κάτω το ίδιο από την Καβάλα. Δηλαδή μία ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς που θα κλείσει χώρους και θα παίξει όσο πιο πίσω γίνεται».

Επιπλέον τους διευκρίνισε πως «γι' αυτόν τον λόγο όπως σας ανέφερα και χθες (Δευτέρα) πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα. Να βάλουμε όσα πιο πολλά τέρματα γίνεται και να αποκτήσουμε ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Όσο για την ενδεκάδα ούτε την Τρίτη έδειξε κάτι ξεκάθαρο ο Ζαρντίμ. Η αίσθηση πάντως που υπάρχει στο Ρέντη είναι πως δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα παραμένουν μεταξύ άλλων οι Φετφατζίδης, Φέισα και Παπάζογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα συμπαρασταθώ στην ομάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Θα συμπαρασταθώ στην ομάδα"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ