2013-01-15 22:38:22
Φωτογραφία για Καταλήγει στον Άρη ο Διαμαντάκος
Παίκτης του Άρη μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Διαμαντάκος που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος αναμένεται τελικά στην Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο για την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στον Άρη.

Η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και απομένει να φανεί αν θα τον ακολουθήσουν οι Ανδρέας Τάτος, Τάσος Παπάζογλου και Γιάννης Ζαραδούκας.

Εν τω μεταξύ στα υπόψη του Άρη φαίνεται να βρίσκεται ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Εργοτέλη Γιώργος Σαρρής για να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Παράλληλα στον Άρη παρακολουθούν πάντα τις τελευταίες μέρες συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ελεύθερων και μη, φροντίζοντας μέχρι στιγμής να μην έχει διαρρεύσει κάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκας Αλκαράθ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στον Κώστα Καζναφέρη.


Κι αυτό γιατί στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με τον ΟΦΗ υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και δεν θα είναι έτοιμος. Αντίθετα ο Ρούμπεν Πουλίδο λογικά θα μπορέσει μέχρι την Κυριακή να έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και να βρίσκεται στην διάθεση του Αλκαράθ.

Εν τω μεταξύ σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε άλλη μία αναβολή σε ότι αφορά τις δικαστικές του υποθέσεις τη φορά αυτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ λόγω της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου για την εκδίκαση της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης του Ευθύμη Κουλουχέρη για την 12η Φεβρουαρίου και την αναβολή των υποθέσεων Μενδρινού, Γκαρσία και Αραβίδη για την 29η Ιανουαρίου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απεβίωσε ο Γιώργος Χατζής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απεβίωσε ο Γιώργος Χατζής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ