2013-01-15 19:55:05
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Αποπροσανατολιστική η θεωρία των «δύο άκρων»
Για απόπειρα εξίσωσης των αγώνων των εργαζομένων με ενέργειες «φασιστικών και άλλων αντιδραστικών μηχανισμών» κάνει λόγο το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του για τις... επιθέσεις των τελευταίων ημερών και την επιστράτευση, όπως καταγγέλλει, της θεωρίας των «δύο άκρων» από την κυβέρνηση και μερίδα των ΜΜΕ.

«Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει καταδικάσει τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών εναντίον κομμάτων και προσώπων. Οι ενέργειες αυτές (εμπρησμοί, γκαζάκια κλπ.), και κυρίως η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, αντικειμενικά διευκολύνουν όσους θέλουν να αποπροσανατολίσουν το λαό από τα καθημερινά οξυμμένα προβλήματά του και όσους θέλουν να τον τρομοκρατήσουν και να εντείνουν την καταστολή σε βάρος των αγώνων του», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τονίζει ακόμη ότι η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να προχωρήσει τις έρευνες «για την αποκάλυψη των κέντρων και των μηχανισμών, που βρίσκονται πίσω από τέτοιες επιθέσεις», αλλά και «να ενημερώσει πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί δεν έχουν εξιχνιαστεί εγκλήματα, όπως η δολοφονία των τριών ανθρώπων στη Marfin».

Καλεί τέλος τον λαό να απορρίψει «τέτοιου είδους θεωρίες» και να μην παγιδευτεί «σε μια ανούσια δικομματικού τύπου αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BatStat: Cydia tweak free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BatStat: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ