2013-01-15 17:36:55
Φωτογραφία για Χρήστος Παππάς: Να γίνει και πάλι η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική
Δημοσιεύουμε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά όπως δόθηκε στα ελληνικά κι όχι όπως παρουσιάστηκε στην ανθελληνική “SHEKULLI” από τον Plarent Shehu, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποτελεί την επιτομή της προσβολής της δημοσιογραφίας και του δημοσιογράφου.

- Τι σημαίνει για σας Βόρειος Ήπειρος;

Η Βόρειος Ήπειρος είναι το βόρειο τμήμα της Ελληνικής γεωγραφικής περιοχής της Ηπείρου με χιλιάδων χρόνων Ιστορία και διαρκή και αδιάσπαστη ελληνική παρουσία. Με απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων παρεδόθη στην αλβανική κυριαρχία και αποτελεί για μας αλύτρωτη πατρίδα. Ο όρος Βόρειος Ήπειρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε διπλωματικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου. Κανονικά η Ήπειρος είναι μια και ενιαία με το ελεύθερο κομμάτι της και με το σκλαβωμένο κομμάτι της, όπως αυτό ορίζεται από το Πρωτόκολλο της Αυτονομίας, γνωστό ως Πρωτόκολλο της Κερκύρας.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές η Βόρειος Ήπειρος είναι η αδελφή μας την οποίαν και λατρεύουμε, όπως ορίζει και το παλιό γνωστό εμβατήριο, απαγορευμένο πια στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης στην Aftonomi.gr
.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ