2013-01-15 14:52:08
Φωτογραφία για Δούκισσα Νομικού: Ποιος σχεδιαστής την «έκραξε» για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!!!
Είναι από τα καλά κορίτσια του χώρου, ευγενική φυσιογνωμία πολύ όμορφη και φιλαράκι μου… όμως μερικές φορές, λίγο η πολύ δουλειά, λίγο η τηλεόραση, λίγο ο ντόρος γύρω από το όνομά της που όλο και μεγαλώνει, την οδηγούν σε λάθος χειρισμούς…επιλογές…αποφάσεις! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το τηλέφωνο της Δούκισσας χτύπησε πριν από λίγες μέρες από τον σχεδιαστή Χάρη Τσιάρα. Εκείνη τον παρέπεμψε σε μια γυναίκα-μάνατζερ που οργανώνει τις δουλειές της.

Ο Χάρης λοιπόν της είπε πως θα ήθελε το μοντέλο για την επίδειξή του στην εβδομάδα γάμου στο Ζάππειο. Η μάνατζερ είπε πως θα ενημέρωνε τη Δούκισσα και θα του απαντούσαν. Όμως η απάντηση δεν ήρθε ποτέ. Δεν πήρε πίσω ούτε η Δούκισσα ούτε η μάνατζερ τον σχεδιαστή να τον ενημερώσουν.

Μάλιστα την ημέρα του σόου βρέθηκε αντιμέτωπη με τον σχεδιαστή αφού συναντήθηκαν στα παρασκήνια καθώς το κορίτσι είχε εμφανιστεί στην προηγούμενη επίδειξη και άλλαζε για να φύγει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν τα βλέμματα τους συναντήθηκαν εκείνη του έγνεψε χαμογελώντας αλλά εκείνος δεν μάσησε, και της είπε πως δεν κάνουν έτσι και πως θα έπρεπε τουλάχιστον να ενημερώσει και να πει πως δεν θέλει ή δεν μπορεί να εμφανιστεί. Αν έγιναν όντως έτσι, φάουλ από τη Δούκισσα πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί Θεέ μου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί Θεέ μου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ