2013-01-15 13:51:46
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Κώστα Μήτρογλου ωθεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση να καταθέσουν σύντομα πρόταση επέκτασης συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014, στον 24χρονο διεθνή επιθετικό.

Ο "πιστολέρο" αποτελεί ένα από τα πιο... «hot» ονόματα του Ολυμπιακού πλέον. Ο νεαρός φορ μετά τους συνεχόμενους δανεισμούς του σε Πανιώνιο και Ατρόμητο επέστρεψε το καλοκαίρι στους ερυθρόλευκους αποφασισμένος να «αρπάξει» την ευκαιρία που του δόθηκε για καθιέρωση, μετά την έλευση του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 24χρονου επιθετικού, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο κυρίως στις αναμετρήσεις του Champions League, με αποκορύφωμα τα τέσσρα γκολ, που πέτυχε στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ατζέντηδων, που συνεργάζονται με συλλόγους κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως οι Σέλτικ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Παλέρμο, αλλά και η Σίβασπορ.

Όλα αυτά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2014, ωθεί την ερυθρόλευκη διοίκηση να τον καλέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα για διαπραγματεύσεις, που αφορούν την ανανέωση του συμβολαίου, που δεσμεύει τις δύο πλευρές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ