2013-01-15 12:00:18
Φωτογραφία για Σορτς & τον Χειμώνα! Πως να το φορέσετε
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ένα από τα πιο καλοκαιρινά κομμάτια μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα και να δείχνει πολύ stylishαλλά και πολύ chic; Οι περισσότερες από εμάς σίγουρα το έχουν σκεφτεί και μιας και το βλέπουμε πολλές φορές στους δρόμους φορεμένο με καλσόν, οπάκ η μη, μπαίνουμε στον πειρασμό να το φορέσουμε κι εμείς! Αλλά πως πρέπει να φορεθεί σωστά και να μην δείχνει “φθηνό” και κυρίως να το φοράμε και όχι να μας φορά;

Δυστυχώς οι περισσότερες εμφανίσεις που βλέπω στους δρόμους μόνο αποτρεπτικές είναι για να πάρουμε ιδέες κι έτσι μας φεύγει η επιθυμία να το φορέσουμε και εμείς τώρα με τα κρύα! Αλλά με μερικές πολύ απλές κινήσεις και με μερικές εμπνευστικές εμφανίσεις που μας δείχνουν γυναίκες που ξέρουν από στυλ, μπορούμε να το φορέσουμε και να κάνουμε πολλές ακόμη να το ξετρυπώσουν από τα καλοκαιρινά τους!

 

Πώς να το φορέσετε:

Καταρχάς επιλέξτε αυτό που είναι σωστό πάνω στο σώμα σας. Όχι πολύ κολλητό αλλά ούτε και πολύ φαρδύ. Ιδανικό ένα σε looseγραμμή. 


Και επειδή μόνο του θα σας κάνει να παγώσετε φορέστε το μαζί με καλσόν. 

Οπάκ ή διαφανές;

Αυτό είναι στο χέρι σας ή μάλλον στο πόδι σας και έχει να κάνει με το πόσο ζεστό θέλετε να είναι το outfitκαι με το πόσο sexyθέλετε να δείξει μιας και το πιο διαφανές είναι και περισσότερο. Αν και το σορτσάκι σαν ρούχο, ακόμα και με το πιο σκούρο καλσόν δεν παύει να είναι sexy όταν φυσικά είναι σωστό πάνω στο σώμα όχι πολύ κοντό και το βασικότερο όλων, σωστά συνδυασμένο.

Όσον αφορά το παπούτσι έχετε πολλές επιλογές, από μπότα μέχρι μπαλαρίνα, ψηλό ή και χαμηλό. Καλύτερα να αποφύγετε τις τύπου Ugg μιας και είναι πιο σπορ και χοντροκομμένες και αφαιρούν πόντους κομψότητας.

Τέλος συνδυάστε το μαζί με πουλοβεράκι σε πιο χαλαρή γραμμή για πιο casual εμφανίσεις ή και με απλό t-shirtή και πουκάμισο.

Πάρτε ιδέες από τις πιο κομψές εμφανίσεις που εντόπισα και φορέστε το κι εσείς:

 

 

 

 

 

http://chicandsilk.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ