2013-01-15 09:55:46
Φωτογραφία για Πάτρα: 150 Αχαιοί βλέπουν... της φυλακής τα σίδερα
Μια νέα λίστα, με 150 ονόματα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και κάποια πάρα πολύ γνωστά, επιχειρηματιών της Πάτρας, οι οποίοι οφείλουν στο Δημόσιο ποσά εκατομμυρίων ευρώ, έχει φτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και αναμένεται άμεση έναρξη συλλήψεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπα που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οικονομική, αλλά και στην κοσμική ζωή, όπου η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα αισθητή και έντονη.

Και ο νέος αυτός γύρος συλλήψεων θα είναι ευθυγραμμισμένος τόσο με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όσο και με την απαίτηση της Τρόικας να μπει, επιτέλους, ένα τέλος στο ατέρμονο "φαγοπότι" μιας σημαντικής μερίδας επιχειρηματιών σε βάρος του Δημοσίου και, κατ' επέκτασιν, των συνεπών φορολογουμένων.

Δεδομένων δε και των αντίστοιχων συλλήψεων που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες, αλλά και τελείως πρόσφατα, όλα δείχνουν ότι οι Φυλακές Αγίου Στεφάνου σιγά σιγά θα μετατραπούν σε... ζώνη υψηλής επιχειρηματικότητας.

Πηγή: attacktv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ