2013-01-15 06:55:46
Φωτογραφία για Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε γκαράζ οικίας στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας [Video]
Φωτιά ξέσπασε στις 01.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ιδιωτικό πάρκινγκ σπιτιού, στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

Ο δημοσιογράφος του Ράδιο Ηγουμενίτσα Αναστασίου Βαγγέλης, βρέθηκε τυχαία στο σημείο της φωτιάς από την πρώτη στιγμή, ο οποίος και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ηγουμενίτσας.

Μάλιστα, μετά από την άδεια και την παρότρυνση των αντρών της Πυροσβεστικής, ο δημοσιογράφος, με το ένα χέρι έκανε το ρεπορτάζ και με το άλλο έσβηνε την φωτιά, έως ότου φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.

Πράγματι, και αξίζει να σημειώσουμε την ταχύτητα, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ηγουμενίτσας., με 5 άντρες, έφτασαν στο σημείο σε μόλις 4 λεπτά από την κλήση μας, οι οποίοι και ολοκλήρωσαν την κατάσβεση της φωτιάς

Το πάρκινγκ υπέστη σοβαρές υλικές ζημιάς, αλλά ο ιδιοκτήτης, μέσα στην ατυχία του στάθηκε και λίγο τυχερός, αφού θα μπορούσε να είχε καεί και το ΙΧ του, το οποίο πριν λίγα λεπτά είχε πάρει από το πάρκινγκ η κόρη του.

Στο σημείο έφτασαν και άντρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μετά από κλήση και καταγγελία του ιδιοκτήτη για εμπρησμό.

Προανάκριση και έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών καθώς και των δραστών του εμπρησμού, διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και το τμήμα Ασφαλείας της Ηγουμενίτσας.

Δείτε το  βίντεο του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr που ακολουθεί, από την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

892fm.blogspot.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λιγότερο στρες χωρίς τσιγάρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λιγότερο στρες χωρίς τσιγάρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ