2013-01-15 01:21:02
Φωτογραφία για Ρωσία: Αστυνομικοί σκότωσαν ένοπλο που άνοιξε πυρ εναντίον νηπιαγωγείου
Νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας έπεσε σήμερα ένας Ρώσος, ηλικίας 51-52 ετών, ο οποίος νωρίτερα άνοιξε πυρ κατά νηπιαγωγείου, σπάζοντας ένα τζάμι του γυμναστηρίου, στο οποίο... έπαιζαν τα παιδιά, και τραυματίζοντας -από τα θραύσματα- μία νηπιαγωγό. 

 

Πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ο άνδρας πυροβόλησε μερικές φορές με κυνηγετική καραμπίνα από ένα παράθυρο του διαμερίσματός του, στην πόλη Σάλαβατ, όπως ανακοίνωσε το παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή Μπασκορτοστάν, η οποία βρίσκεται 1.500 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Έξι σφαίρες έπεσαν στο παράθυρο του γυμναστηρίου του νηπιαγωγείου και θραύσματα τζαμιού τραυμάτισαν μια νηπιαγωγό στο στομάχι, την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει τα παιδιά από την αίθουσα, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα life.ru.

Η αστυνομία περικύκλωσε το σπίτι του ενόπλου και αξίωσε την παράδοσή του, αλλά αυτός αρνήθηκε και άνοιξε πυρ κατά της αστυνομίας, όταν αυτή έκανε επιδρομή στο διαμέρισμά του, πρόσθεσε το υπουργείο Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι ο άνδρας σκοτώθηκε κατά την ανταπόδοση των πυρών από την αστυνομία.
moneypost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άστατος ο καιρός την Τρίτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άστατος ο καιρός την Τρίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ