2013-01-15 00:03:09
Φωτογραφία για Δείτε τους απίστευτους κοιλιακούς της Αγγελικής Ηλιάδη
Σε μια από τις πιο ωραίες φάσεις στη ζωή της φαίνεται πως βρίσκεται η Αγγελική Ηλίαδη με την τραγουδίστρια να έχει αφήσει πίσω τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη. Πλέον η Αγγελική αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου της στους φίλους της επιλέγοντας να διασκεδάζει σε μαγαζιά των νότιων προαστίων μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, οι εμφανίσεις της στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο S club @ Διογένης Studio είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένες με την ίδια να ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό με την sexy εμφάνιση της.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους υπεύθυνους του περιοδικού Shape που της πρότειναν να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο τους.

Η Αγγελική ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία που την δείχνει την ώρα που ετοιμάζεται για την φωτογράφιση.

Σε λίγο καιρό η Αγγελική θα επιστρέψει και δισκογραφικά με την κυκλοφορία ενός cd single με το τραγούδι «Μια γυναίκα μόνο ξέρει», μεγάλη επιτυχία της γιαγιάς της Καίτη Γκρέυ.

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ