2013-01-14 14:34:12
Φωτογραφία για Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπενφίκα-Πόρτο
Μπενφίκα και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Εστάντιο ντα Λουζ", με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 17'!

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Μπενφίκα και Πόρτο στο ντέρμπι κορυφής της Πορτογαλίας, έτσι οι "αετοί" διατηρήθηκαν πρώτοι με +3, αλλά έχοντας ματς περισσότερο (ουσιαστικά διατηρήθηκαν ισόβαθμοι).

Το ματς στο "Εστάντιο ντα Λουζ" ήταν καταπληκτικό στο 17λεπτό, καθώς το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 17'!

Στο 8ο λεπτό ο Ελιακίμ Μανγκαλά προωθήθηκε για εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Μοουτίνιο και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Πόρτο.

Δύο λεπτά αργότερα απάντησε ο Νεμάνια Μάτιτς για την Μπενφίκα με καταπληκτικό αριστερό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το 1-1 στο 10'.

Από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Αρτούρ, οι "δράκοι" προηγήθηκαν ξανά στο 15', καθώς ο Τζάκσον Μαρτίνες του έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-2 με το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα.


Και για την δεύτερη ισοφάριση χρειάστηκε μόνο δύο λεπτά η Μπενφίκα, καθώς στο 17' ο Νικολάς Γκαϊτάν έκανε το 2-2 με κοντινό σουτ, έπειτα από αδράνεια την άμυνας να διώξει έπειτα από σέντρα από δεξιά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία από εκεί και πέρα στο ματς ήταν για την Μπενφίκα, με τον Όσκαρ Καρντόσο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Έλτον, να πλασάρει, αλλά την μπάλα να χτυπά δοκάρι στο 77'.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς, Ένσο Πέρες (58' Κάρλος Μαρτίνς), Σάλβιο, Γκαϊτάν (88' Όλα Τζον), Λίμα (69' Αϊμάρ), Όσκαρ Καρντόσο.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες (92' Αντρέ Κάστρο), Ζοάο Μοουτίνιο, Ντεφούρ (75' Ιζμάιλοβ), Σιλβέστρε Βαρέλα (88' Αμπντουλάγ Μπα), Τζάκσον Μαρτίνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο αντι-επαγγελματίας Χακόμπο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο αντι-επαγγελματίας Χακόμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ