2013-01-14 10:10:01
Φωτογραφία για Ελεύθεροι με περιορισμούς οι «92» για τη Βίλα Αμαλία
Ελεύθερα αφέθηκαν και τα 92 άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση της Βίλας Αμαλία, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να τους επιβληθούν μόνο οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα... και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Για την υπόθεση ακολουθήθηκε μία διαδικασία «μαραθώνιας» ανάκρισης που εξελίχθηκε από την Παρασκευή το βράδυ μέσα σε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου δεν επιτράπηκε η είσοδος πολλών συγγενών των κατηγορουμένων -όπως κατήγγειλαν οι συνήγοροί τους- αλλά και μερικών δημοσιογράφων, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΕΣΗΕΑ. Οσοι είχαν συλληφθεί με αφορμή τις αστυνομικές επιχειρήσεις σχετικά με τη Βίλα Αμαλία αντιμετώπιζαν μια κακουργηματική και δύο πλημμεληματικές κατηγορίες.

Πορεία συμπαράστασης

Πολυπληθής, δυναμική και ειρηνική ήταν η πορεία υποστήριξης των 92 συλληφθέντων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, περισσότερα από 5.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, από όπου πραγματοποίησαν συλλαλητήριο προς τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Εκεί, παρέμειναν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια ξεκίνησαν νέα πορεία προς τα Εξάρχεια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aστρολογικές Προβλέψεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aστρολογικές Προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ