2013-01-14 08:52:01
Φωτογραφία για Ηλεία: Έκαναν τη Σαλμώνη... Πακιστάν!
Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό της Σαλμώνης, μεταξύ δύο ομάδων Πακιστανών, που αλληλοσυγκρούστηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δέκα περίπου Πακιστανοί, τέσσερις από τους οποίους διαμένουν τους τελευταίους μήνες στη Σαλμώνη, ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι με τις σκηνές που ακολούθησαν να ξεφεύγουν από κάθε λογική. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα έξι Πακιστανών που έφτασε στη Σαλμώνη με αυτοκίνητο από τον Πύργο, επιτέθηκε στους τέσσερις ομοεθνείς της που μένουν στην περιοχή και με λοστούς, τσεκούρια, αξίνες αλλά και ξύλα που έβρισκαν μπροστά τους, τους ξυλοκόπησαν άγρια και τους λήστεψαν αποσπώντας τους το ποσό των 3 χιλ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, οι Πακιστανοί, που είναι όλοι εργάτες, διαπληκτίστηκαν για μεροκάματα ενώ αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού ήταν ένας εκ των τεσσάρων θυμάτων, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πύργου για τις πρώτες βοήθειες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.


Έχουν έλθει για μεροκάματο

Οι τέσσερις Πακιστανοί, ηλικίας από 19 έως 40 ετών, που διαμένουν σε μια αποθήκη για σπίτι στη Σαλμώνη, έχουν έλθει, σύμφωνα με πηγές, τους τελευταίους έξι μήνες για να βγάλουν το μεροκάματο και ασχολούνται με διάφορες εργασίες στην ευρύτερη περιοχή. Για τον ίδιο λόγο, βρίσκονται, σύμφωνα πάντα με πηγές και οι έξι ομοεθνείς τους που χθες το μεσημέρι τους επιτέθηκαν και τους λήστεψαν.

Αναστάτωση στο χωριό

Οι κάτοικοι που αντιλήφθηκαν τον διαπληκτισμό μεταξύ των Πακιστανών, δεν ήξεραν τι να κάνουν, όταν αντίκρισαν τους έξι να χτυπούν με μανία τους τέσσερις ομοεθνείς τους και να τραυματίζουν σοβαρά τον έναν από αυτούς ενώ πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, οι έξι δράστες εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο που είχαν μεταβεί στο χωριό. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και προσήγαγε τους τέσσερις Πακιστανούς που ενεπλάκησαν στο συμβάν εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων που φέρεται να λήστεψαν και να προκάλεσαν τον τραυματισμό του ενός ομοεθνή τους, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ