2013-01-14 00:17:37
Φωτογραφία για Έκανε του κεφαλιού του και το πλήρωσε!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση των Χακόμπο, Λάζαρ. Ο Ισπανός θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο και δε θα πάρει εξιτήριο. Αν και του είχε συστηθεί να πάει στο σπίτι του και να μην παραμείνει στο γήπεδο (όλα αυτά πριν την έναρξη του αγώνα) ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει και στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι αυτό έπαιξε ρόλο στην επιβάρυνση του προβλήματος.

Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ για το θέμα του Ισπανού:   "Ο Sanz Jacobo ένιωσε έντονους πόνους στην περιοχή ανάμεσα στο γόνατο και στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, δεν αγωνίστηκε εναντίον του Ατρόμητου και διακομίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στο «Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο» Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει σήμερα κλινήρης και αύριο θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Αμέσως μετά την προθέρμανση συστάθηκε στον Ισπανό τερματοφύλακα να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του. Αυτός προτίμησε να παραμείνει στο γήπεδο κοντά στην ομάδα, αλλά η επιβάρυνση δημιούργησε επιπλέον προβλήματα με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας με φρικτούς πόνους. Συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου αύριο θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. 


Μαγνητική ο Λάζαρ

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος θα υποβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική ακτινογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που έχει μετά το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο ημίχρονο και στη θέση του να μπει ο Γιώργος Γεωργιάδης
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ