2013-01-13 23:11:21
Φωτογραφία για Το πανό και οι αναγκαίοι νέοι Κατσουράνηδες
Καλησπέρα σας. Έχω την αίσθηση ότι οι ειδήσεις από το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο δεν ήρθαν από τον αγωνιστικό χώρο αλλά έξω απ΄ αυτόν. Η αρχή έγινε δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα όταν κρεμάστηκε ένα πανό που έγραφε: "Μπάτσοι και ΠΑΕ μαζί κλείσαν τα αδέλφια μας στη φυλακή". Είναι η πρώτη φορά που οι οργανωμένοι οπαδοί ασκούν κριτική στον Σαββίδη και μάλιστα "μετωπική" αφού θεωρούν πώς η ΠΑΕ δεν προστάτεψε τους οπαδούς της και δεν τους υπερασπίστηκε.

Θυμίζω ότι ο Σαββίδης όταν είχε απευθυνθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ στην συνάντηση στο Παλατάκι είχε πει πώς κανένα κελί δεν πρέπει να έχει οπαδό της ομάδας αλλά αν κάποιος βλάψει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ εκεί είναι η θέση του! Επίσης σήμερα είχαμε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ που προκάλεσε η Μαρία Γκοντσάρεβα και ζήτησε από τους Ποικιλίδη, Μηλιωρίδη και Γεροντίδη πλήρη ενημέρωση για το τι έγινε ανήμερα του αγώνα με την Καλλιθέα στο τρένο που μετέφερε οπαδούς στην ΑΘήνα.


Το ζητούμενο είναι ένα: άμεσα να υπάρξει γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στην ΠΑΕ και στους οργανωμένους. Να υπάρξουν ξεκάθαρες εξηγήσεις εκατέρωθεν. Για να μην εξελιχθεί το όλο θέμα σε μετωπική σύγκρουση που θα βλάψει τον ΠΑΟΚ και κανέναν άλλο Η δεύτερη είδηση βγήκε από τον Δώνη. Είπε πώς ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει μεσοεπιθετκό, πώς υπάρχουν επιλογές κάποιες από τις οποίες είναι ακριβές και κάποιες άλλες όχι. Θυμίζω ότι ο Σαββίδης είχε πει πώς και την Μπαρτσελόνα να φέρει τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει. Ναι αλλά στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο πώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν "μπουκαδόρο". Δεν μπορεί να είναι αυτός ο Βιερίνια που μένει στην Βόλφσμπουργκ, δεν ενδιαφέρεται ο Λάζοβιτς και υπάρχει η λύση του Λούκας της Καρπάτι. Το θέμα είναι αν έχει ο Σαββίδης τη διάθεση να τον πάρει στην Τούμπα. Γιατί ναι μεν πήρε τον Κατσουράνη και καλά έκανε αλλά ουσιαστικά τα χρήματα της μεταγραφής του θα τα πάρει πίσω μέσω της Εθνικής. Έτσι δεν είναι;

Κλείνω με το σχόλιο μου για το ματς  Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσπαθήσει να αποκτήσει άλλους δυο... Κατσουράνηδες για να μπορέσει να βρει την ποιότητα που αναζητά αλλά και χρειάζεται σε τέτοια ματς. Γιατί σήμερα ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με αποκλειστικό στόχο να "καταστρέψει".  Φάνηκε πάντως πώς ο Κατσουράνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει ποιότητα στον ΠΑΟΚ. Σήμερα ως κεντρικός αμυντικός ήταν εξαιρετικός και έχω την αίσθηση ότι αν ήταν άλλος στη θέση του στις φάσεις των Κούτσι, Ιγκλέσιας ο ΠΑΟΚ ή θα έμενε με δέκα παίκτες ή θα έτρωγε γκολ. Ελπίζω πάντως στο επόμενο ματς να δούμε τον Κατσουράνη εκεί που μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και όχι να "χαραμίζεται" στο κέντρο της άμυνας...  Και γι' αυτό η μεταγραφική ενίσχυση είναι μονόδρομος.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ