2013-01-13 21:32:41
Φωτογραφία για Κόλλησε στον “βούρκο” των Ιωαννίνων ο ΠΑΟ
Στο 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ, σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου των “Ζωσιμάδων”, που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αποτρέποντας τις δύο ομάδες από το να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, και θα μπορούσαν μάλιστα να φτάσουν στο γκολ στο 70', όταν ο Ντε Βινσέντι με βολ πλανέ ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Καρνέζη. Ο Ντε Βινσέντι είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 82', όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Όμως η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τσουκαλάς μετά από σέντρα του Πάντου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τη μεγάλη φάση σε κανένα σημείο του αγώνα, και μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας.

Ισόπαλο (1-1) έληξε και το παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Βέροια στη Νέα Σμύρνη, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν ακριβά την αποβολή του Ντούνη στο 79', καθώς ο Καμπάνταης άνοιξε το σκορ στο 57' με γκολ του Καμπάνταη, όμως η Βέροια εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, φτάνοντας στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας με κεφαλιά του Κόστλι.

Αντίθετα, την πρώτη του νίκη στον πάγκο του ΟΦΗ πανηγύρισε ο Γιάννης Πετράκης, καθώς οι Κρητικοί δε δυσκολεύτηκαν κόντρα στον κακό Άρη και επικράτησαν με 2-0 στο Γεντί Κουλέ.

Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Περογαμβράκης με προβολή προ κενής εστίας, μετά από κακή έξοδο του Βελλίδη, ενώ στο 87' ο Παπάζογλου έγραψε το τελικό 2-0 με κεφαλιά. Ο ίδιος παίκτης είχε μάλιστα και δοκάρι στο 65', χάνοντας την ευκαιρία να “τελειώσει” νωρίτερα το παιχνίδι.
news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναιμικός και μονότονος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναιμικός και μονότονος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ