2013-01-13 17:16:08
Φωτογραφία για Πήρε τη νίκη η Παναχαϊκή από τον Θρασύβουλο
Η Παναχαϊκή επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 1-0 του Θρασύβουλου στην Αγυιά για την 16η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Στον αγωνιστικό τομέα η Παναχαϊκή πέτυχε το γρήγορο γκολ στο 21' με τον Ντίνα, όταν μετά από σέντρα του Σπίνουλα και ανεπιτυχή προσπάθεια του Γκούρτσα να πιάσει την κεφαλιά, ο αρχηγός της πατρινής ομάδας έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Με το 1-0 πήγαν και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 65' να έχει δοκάρι μετά από πλασέ του λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Τυχερή στάθηκε η Παναχαϊκή τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα όπου λάθος του Σαλαμαστράκη έδωσε την ευκαιρία στον Σταυραθανασόπουλο να βγει μόνος του μέσα στην περιοχή κάνοντας το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από τον Πίτκα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Ντίνας (89' Τέλλος), Ολίσε, Αντόνι, Γκούρτσας (41' Ν' Τζιοντό), Σαλαμαστράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (83' Λίτσης).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Σιακαβάρας (75' Σταυραθανασόπουλος), Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (62' Γεωργιάδης), Πλαβούκος (85΄Παπανίκου), Πάνος, Αγκόλι, Σέρεπας.

* Σε μία σύγκρουση ο Γκούρτσας τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ