2013-01-13 14:33:07
Φωτογραφία για Deco trend: Γερές δόσεις κόκκινου
 

 Πώς το κόκκινο σπάει το άσπρο και "δροσίζει" ένα διαμέρισμα;

Αυτό το μοντέρνο, φρέσκο και νεανικό διαμέρισμα, διακοσμημένο από τον Sergey Baskakov, αποδεικνύει ότι η μεγάλη και εντυπωσιακή σχεδίαση μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε μικρή κλίμακα. Δυνατές κόκκινες πινελιές αλλά και σε μικρές λεπτομέρειες σπάνε το άσπρο το χώρου και ανεβάζουν την θερμοκρασία.

Η κατακόκκινη κουζίνα σου αιχμαλωτίζει το βλέμμα όπως μπαίνεις στο διαμέρισμα, μια αίσθηση που παραμένει και όσο περιπλανιέται και στα υπόλοιπα δωμάτια. Έργα τέχνης πάνω από το τραπέζι του σαλονιού, τον καναπέ αλλά και πάνω από το κρεβάτι δημιουργούν μια συνεχόμενη ιστορία χρωμάτων, προσθέτοντας παραθυράκια ενδιαφέροντος στο όλο, κατά τα άλλα, απλό σκηνικό.

Το υπνοδωμάτιο παραμένει σε απλούς άσπρους τόνους για να έχει φως. Ωστόσο ο πίνακας και το διακριτικό κόκκινο του καπέλου δίνουν ζωντάνια και ζωηράδα!


Στην είσοδο, το πρώτο κομμάτι κόκκινης δόσης δίνεται μέσα από ένα έπιπλο για τα παλτά και την αποθήκευση των παπουτσιών, το οποίο, επίσης, σε προετοιμάζει για την μεγαλύτερη δόση που θα πάρεις από την κουζίνα.

Το μπάνιο, τέλος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα sophisticated βάζοντας την απαραίτητη πινελιά χλιδής στο διαμέρισμα με το μάρμαρο να κυριαρχεί και στο πάτωμα και σε όλες τις επιφάνειες του τοίχου, δημιουργώντας ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Οι ουδέτεροι τόνοι συνδυάζονται άψογα με τα μεταλλικά στοιχεία μετατρέποντας το κλίμα σε παρόμοιο με ενός σπα.

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ