2013-01-13 14:08:31
Φωτογραφία για Ποιος να συγκριθεί μαζί σου...
Με πολυτιμότερο παίκτη τον κόσμο του ο Ολυμπιακός έφυγε με το "διπλό" από την Λιβαδειά, με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι 3.000 εκδρομείς της ομάδας δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν, σπρώχνοντας τους ερυθρόλευκους στη νίκη. Δείτε φωτογραφίες από τις κερκίδες του γηπέδου και τα έξαλλα πανηγύρια στο φινάλε!

Στην "μάχη" που κράτησε για 97 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, ανάμεσα στον γηπεδούχο Λεβαδειακό και τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να "αποδράσει" νικήτρια χάρη στο "χτύπημα" του Τζεμπούρ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο "τρομοκράτης" όμως δεν ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των ερυθρολεύκων. Δεν ήταν ούτε ο Πίνο που προετοίμασε το γκολ της λύτρωσης.

Δεν ήταν ούτε ο Ζαρντίμ που έριξε όλα τα επιθετικά του όπλα στο ματς στο τελευταίο 20λεπτο.

Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά το μεγάλο "όπλο" του Ολυμπιακού για το πολύτιμο τρίποντο στην Λιβαδειά ήταν ο απαράμιλλος κόσμος του. Δεν είναι όμως.


Στην κυριολεξία οι 3.000 εκδρομείς οπαδοί των ερυθρολεύκων δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να εμψυχώνουν, να σπρώχνουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας στην τελική επικράτηση.

Χωρίς ακρότητες, δίχως να προκαλέσουν προβλήματα αλλά μόνο με τη φωνή τους οι φίλοι του Ολυμπιακού αποτέλεσαν στήριγμα και μαζί κινητήριο δύναμη για τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου μέχρι το τέλος του αγώνα και το νικητήριο γκολ του Τζεμπούρ.

Το πάθος και η ένταση που μετέφεραν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί από τις κερκίδες του γηπέδου στους παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, έγιναν ένα μόλις η μπάλα από το κεφάλι του Αλγερινού επιθετικού αναπαύθηκε στα αντίπαλα δίχτυα. Ο "τρομοκράτης" έφυγε "σφαίρα" προς το πέταλο των εκδρομέων, τον ακολούθησαν οι Τοροσίδης - Πάντελιτς και κατόπιν οι υπόλοιποι άσοι της ομάδας για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη δραματική νίκη.

Πιστός στο καθήκον του απέναντι στον σύλλογο και τη φανέλα, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν για ακόμη μια φορά ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Δείτε φωτογραφίες από τα έξαλλα πανηγύρια στο φινάλε στο redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ