2013-01-11 13:38:08
Φωτογραφία για Πόσο έκανε ο έρωτας και πόσο κοστίζει ο χωρισμός Έλενας Παπαρίζου - Τόνι Μαυρίδη
Διαστάσεις πολέμου παίρνει το διαζύγιο ενός από τα πιο ερωτευμένα πρώην ζευγάρια της showbiz.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί μεταξύ τους, αλλά όσο ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη παίρνει διαστάσεις πολέμου, μαθαίνουμε τις χειρότερες λεπτομέρειες για ένα από τα πιο λαμπερά πρώην ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Ο Τόνι κατηγορεί την Έλενα για αλόγιστες προσωπικές σπατάλες άσχετες με τον εταιρικό σκοπό, όπως ρούχα και ταξίδια

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, με νέο εξώδικο ο Τόνι Μαυρίδης διεκδικεί ποσό που αγγίζει τις 500 χιλιάδες ευρώ, από κέρδη της εταιρίας που είχαν από κοινού και κατηγορεί την Έλενα Παπαρίζου για αλόγιστες σπατάλες άσχετες με τον εταιρικό σκοπό και τις υποχρεώσεις της "ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε". Στο ρεπορτάζ, για παράδειγμα, αναφέρεται πως το φόρεμα που επέλεξε η Έλενα Παπαρίζου πριν δύο χρόνια, για τις ζωντανές της εμφανίσεις στο Diogenis Studio κόστισε 20 χιλιάδες ευρώ.

Ο Τόνι Μαυρίδης ζητά ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, τα χρήματα που δεν έπαιρνε όσο δούλευε στην εταιρεία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων ως παραγωγός και την καλεί σε νέα συνάντηση. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, αν η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχθεί την πρόσκληση της συζήτησης θα προχωρήσει και σε μήνυση.

Πηγή: cosmo
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ