2013-01-10 09:30:05
Φωτογραφία για Ήθελε να φύγει ο Καπίνο!
Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Στέφανο Καπίνο όταν έμαθε ότι δεν θα έπαιρνε θέση κάτω από τα δοκάρια κόντρα στον Πλατανιά και φέρεται να ήθελε να αποχωρήσει από τη χθεσινή προπόνηση.

Ο νεαρός πορτιέρο βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στη «σκιά» του Ορέστη Καρνέζη, περιμένοντας μόνο τα ματς Κυπέλλου για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παρά την αγωνιστική του απραξία όμως, έδειξε και κόντρα στην Προοδευτική στον προηγούμενο γύρο τα σπουδαία προσόντα του.

Στο χθεσινό ματς με τους Κρητικούς περίμενε ότι θα ξεκινούσε εκείνος στο βασικό σχήμα, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη. Στην τακτική μάλιστα που έκανε ο Φάμπρι χθες στην Παιανία, όταν ο 18χρονος άσος έμαθε πως θα έμενε στον πάγκο, έκανε κίνηση να φύγει από την προπόνηση, σύμφωνα με την «Sportday».

Έπειτα από συστάσεις των ανθρώπων της ομάδας όμως, κατάλαβε και ο ίδιος ότι δεν θα έπρεπε να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό, ενώ και ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο συμβάν. Ο Καπίνο πάντως ήταν κανονικά στην αποστολή και κάθισε στον πάγκο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ