2013-01-09 23:26:03
Φωτογραφία για ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ... «ΓΑΛΛΙΚΑ» ΑΠΟ ΚΟΥΙΝΣΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ (ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ...)
Ένταση προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκου με τον Πλατανιά (2-1) στο ΟΑΚΑ. Οπαδοί του «τριφυλλιού» αποδοκίμασαν τον Κουίνσι, αυτός απάντησε βρίζοντας του και μετά αποθεώθηκε από τους οργανωμένους!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", στο 92’ ο Κουίνσι έκανε ένα λάθος με το οποίο ο Πλατανιάς έφυγε στην αντεπίθεση χάνοντας ευκαιρία με το ματς να λήγει αμέσως μετά και τους οπαδούςς των γηπεδούχων που βρίσκονταν στην Θύρα 9 να βρίζουν τον Γκανέζο.

Αυτός δεν το άφησε αναπάντητο, πήδηξε τις πινακίδες και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους λέγοντας μερικά… γαλλικά με τους Σο και Σισοκό να τρέχουν προς το μέρος του και να αποδοκιμάζονται κι αυτοί. Ο Κινγκ και ο Σισοκό ήταν οι ψυχραιμότεροι και απομάκρυναν τον Κουίνσι που έβριζε τον κόσμο αφού μερικοί από αυτούς πέταξαν και μπουκάλια και η ένταση έληξε.

Στην συνέχεια, ο Γκανέζος κατευθύνονταν στην φυσούνα όπου οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, διαφωνώντας με την κίνηση των υπολοίπων που βρίσκονταν στην Θύρα 9, αποθέωσαν τον Κουίνσι και τους υπόλοιπους παίκτες με τον επιθετικό του «τριφυλλιού» να ανταποδίσει με παλαμάκια την εκτίμησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ